Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj  mreži u ponedeljak, 19. marta, bez struje će ostati ulice prikazane na skici datoj u prilogu u periodu od 8.30 do 13.30 časova, dok će delovi  Klajnove i Hercegovačke ulice ostati od 9 do 10 časova, a delovi  Eduarda Eria i XIII Vojvođanske brigade u periodu od 12 do 13 časova.

  

Melenci-  Zbog planiranih radova na električnoj  mreži u ponedeljak, 19. marta, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Braće Mijatov, od Paje Vojinova do Čapajeve i Alekseja Tolstoja, od Braće Barnić do Lenjinove u periodu od 9 do 12 časova.

Krajišnik- Zbog planiranih radova na električnoj  mreži u ponedeljak, 19. marta, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Marije Bursać, Slavka Rodića, Nikole Tesle, Petra Drapšina, Vuka Karadžića i Dušana Košutića, kao i cele ul.: Ive Lole Ribara, Dostojevskog, Branka Ćopića i Dositejeva u periodu od 9 do 16 časova.

Novi Bečej- Zbog sečenja uraslog zelenila u električnoj mreži mogući su kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom delova ulica gde se vrši sečenje, na teritoriji Novog Bečeja u periodu od 8 do 15 časova.