Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nikolu Stanišića (1994).

Nikola se već određeno vreme bori protiv akutne limfoblastne leukemije. Do sada se ovaj mladić podvrgao medicinskim tretmanima i nakon dve serije, u procesu lečenja, nisu postignuti željeni rezultati. Zbog nemogućnosti nastavka lečenja u Srbiji, dalje tretmane mora nastaviti u inostranstvu na klinici u Nemačkoj.

 

Nikola je 100% kandidat za transplantaciju. Nade za izlečenje su velike, ali vreme mu nije saveznik, jer je potrebna značajna količina novca koju porodica nema.

Pomozimo Nikoli! Upišimo 366 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

 

Da Driga pobedi leukemiju! Budimo humani!

Apel majke Nikole Stanišića:

 

Jako smo rastuženi današnjim vestima…
Nemam nekih reči, a i teško je rečima opisati Šokirani smo, tužni!
Danas smo trebali da vas uveselimo, obavestimo o povratku, radujemo susretu sa vama!
Da, pregrmeli smo hemoterapije, recidiv, transplantaciju, teške komplikacije, zračenja, i svašta nešto… Konfuzna sam, večeras je nemoguće i da se setim svega…
Kačilo nas, pretilo, ali ova današnja vest..
Ljudi.. opet recidiv, ali nakon svega. .. baš ovakav, redak, ali moguć, dešava se, leukemija kože Hlorom, a verovali smo da smo pregrmeli najgore… Mislili smo za sve što je prošlo da je previše, ne znamo više sta je previše?! Sledeće četiri nedelje nam slede zračenja, potom limfociti donora od koga smo primili matične ćelije….
Najvise bih volela da sve ovo pisanje obrišem, da vas ne rastužujem, ali sa nama ste od prvog dana! Dani, meseci, vrlo uskoro će i godina da se navrši sa ovom golgotom! 😭💙

Moramo da nastavimo da verujemo, molimo se i da zajedno pobedimo i ovu novu bitku!!!
❤️ 🙏🏻 🍀

Iznova vas molimo za pomoć i podršku!

Opet i dalje isto, staro, već poznato….
366 na 3030!

Hvala, beskrajno hvala svima,velikaa je čast imati vas za  familiju, kumove, prijatelje.