Sport- Na gostovanju u Pančevu fudbaleri Radničkog nakon vođstva Dinama od 2:0  uspeli su mnogo boljom igrom da u drugom poluvremenu stignu do boda  i odigraju svoju prvu nerešenu utakmicu u dosadašnjem toku prvenstva rezultatom 2:2.

Prva prilika dogodila se u 15. minutu, kada je igrač Dinama Arbutina izveo slobodan udarac sa 18. metara, ali  na sreću prečka spašava gol, nedugo zatim golman Radović na vreme izlazi ispred gola  i sjajnom intervencijom sprečava stopostotnu šansu koju je sa tri metara propustio  igač Dinama Vuković. U 35. minutu Stojanovski upućuje odličan šut iskosa, ali Radović još jednom  sigurno interveniše  i rezultat ostaje nepromenjen.

Igrači Dinama dolaze u vođstvo u 38. minutu, kada Stojanovski izvodi korner, a Arbutina visoko skače i postiže gol glavom za 1:0. Raspoloženi Arbutina u 51. minutu daje izvanredan pas za Stojanovskog, koji sa 10 metara pogađa za vođstvo Dinama od 2:0. U 58. minutu nakon solo prodora, Radosavljević upućuje pravi katapult sa 20 metara i pogađa pod prečku nemoćnog golmana Čanovića za 2:1.

Golman Čanović je u 70. minutu loše procenio loptu i do nje stiže Knežević, glavom dodaje Matiću koji postiže gol za izjednačenje 2:2. Mogao je Radnički i do pobede, ali Lisičić nije uspeo da u dva navrata pred kraj utakmice pogodi okvir gola. Sudija Nikolić produžio je utakmicu za tri minuta, ali je rezultat do kraja ostao nepromenjen 2:2.

Dinamo 1945: Čanović Aleksandar, Vojnović Stojan, Veličković Božidar, Nedučić Milan, Rašić Petar, Stojanovski Aleksandar, Vuković Vanja, Mirković Aleksandar, Arbutina Nebojša, Marjanović Nikola i Terzić Darko. Zamenici igrača: Andžić Miljan, Dašić Dragan, Jovanović Marko, Javor Aleksandar,  Čikić Stefan, Janjović Predrag i Brajović Miloš.

FK Radnički: Radović Nemanja, Bjelica Nikola, Grbić Nikola, Rudan Miodrag, Krstinić Nikola, Radosavljević Predrag, Matić Žarko, Kiš Robert, Lisičić-Vuković Stefan, Dučić Ognjen i Knežević Đorđe. Zamenici igrača: Cvijetić Danilo, Petrov Aleksandar, Jovanov Bogdan, Milivojev Miljan, Šemić Zoran, Šarenac Mile i Zakić Miloš.

POGLEDAJTE GOLOVE U VIDEO PRILOGU

Tabelu i rezultate Srpske lige Vojvodina možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

U sledećem kolu u subotu od 16-30 časova Radnički dočekuje Crvenu Zvezdu iz Novog sada.