Sport- Na stadionu kraj „Skorobare“ pred oko 300 gledalaca, fudbaleri Radničkog ostvarili su drugu pobedu u prolećnom delu prvenstva. Crveno-crni su bili bolji od gostiju iz Beočina, ekipe Cementa i ubedljivo slavili rezultatom 4:0.

Prvu šansu na meču imali su gosti,  kada je u 20. minutu Soković asistirao Krstiću, koji sa dest metara upućuje šut, ali Radović odbija loptu van gola. Mogli su fudbaleri Radničkog do vođstva u 30. minutu, kada je nakon greške odbrane  Cementa Milivojev šutirao sa sedam metara, ali direktno u golmana Romića. U  poslednjem minutu  prvog poluvremena, Milivojev biva oboren u šesnaestercu, a sudija Delibašić pokazuje na belu tačku. Radosavljević izvodi penal i postiže gol za vođstvo Radničkog od 1:0.

 

U drugom poluvremenu u 67. minutu,  Lisičić – Vukov dodaje loptu Milivojevu on  proigrava Matića, koji sa deset metara postiže gol za 2:0. Zapretili su gosti u 73. minutu,  kada je najmlađi na terenu Krstić (2.000 godište) šutirao sa 18. metara tik pored gola Radovića. U 81. minutu Kiš izvodi prekid i dugom loptom pronalazi Lisičića, koji iskosa postiže efektan gol za 3:0. Tačku na utakmicu stavio je Radosavljević u 87. minutu, kada je sa 16 metara poslao loptu pod prečku golmana Romića za konačnih 4:0.

U sledećem kolu 14. aprila, Radnički gostuje u Odžacima.

Tabelu i rezultate Srpske lige Vojvodina možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

 

 

FK Radnički: Radović Nemanja, Grbić Nikola, Jovanov Bogdan, Krstinić Nikola, Radosavljević Predrag, Matić Žarko, Milivojev Miljan, Kiš Robert, Dučić Ognjen, Knežević Đorđe i Zakić Miloš. Zamenici igrača:Stojkov Stefan, Petrov Aleksandar, Bjelica Nikola, Rudan Miodrag, Dačaj Edonis, Lisičić-Vuković Stefan i Šarenac Mile.

FK Cement: Romić Nemanja, Peković Dejan, Kojčić Nemanja, Lončar Aljoša, Popov Nikola, Velibor Dobrivoje, Tepić Bogdan, Soković Nemanja, Krstić Nemanja. Vemić Nikola i Sekulić Stefan. Zamenici igrača:Đurikin Nemanja, Kukolj Branko, Stojisavljević Nenad, Radinović Nemanja, Miletić Milutin, Vučić Nikola i Vučković Andrej.