Sport- U okviru 30. kola Srpske lige grupa „Vojvodina“ fudbaleri Radničkog ugostili su imenjake iz Nove Pazove. Crveno-crni sa „Skrobare“ doživeli su sedmi ovosezonski poraz minimalnim rezultatom 0:1.

Po natopljenom i klizavom terenu lopta je teško „išla“ tako da u prvom poluvremenu nije viđena ni jedna ozbiljnija šansa na obe strane. U drugom poluvremenu već u 47. minutu igrač gostiju Radman imao je stopostotnu šansu, ali zahvaljujući dobroj intervenciji golmana Đurića lopta nije otišla u mrežu. Golman Đurić opet je u 54. minutu spasio siguran gol, kada je Stajić uputio šut sa desetak metara. U 60. minutu Dujić snažno šutira na gol Radničkog, raspoloženi Đurić brani, ali lopta stiže do Cvjetinovića koji postiže gol za vođstvo gostiju i na kraju ispostaviće se za konačan rezultat na meču.

Tabelu i kompletne rezultate možete pogledati OVDE

Sledeću utakmicu fudbaleri Radničkog igraju 18. maja u gostima protiv imenjaka iz Sremske Mitrovice.

FK Radnički Zrenjanin: Đurić, Milin, Bjelica, Grbić, Jovanov, Kiš, Krstinić, Lisičić, Kovačević, Vukelja i Runjevac. Zamenici igrača: Baćan, Milivojev, Kosović, Matoć, Tatić i Zakić.

Radnički Nova Pazova: Đurić, Zorić, Grujić, Ivanović, Cvetinović, Radman, Dujić, Saračević, Stajić i Škundrić. Zamenici igrača: Jajić, Simić, Kalat, Bursać i Remić.