Zrenjanin- Prvog aprila počela je podela martovskih računa. Zbog prekida očitavanja vodomera usled loših vremenskih uslova veći deo korisnika široke potrošnje zadužen je akontativno ili na osnovu javljenog stanja, dok su korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi na osnovu očitanog stanja. Nastavak očitavanja vodomera posle uskršnjih praznika.


Prvog aprila počela je u gradu podela martovskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ i planirano je da se ona završi do 9. aprila, a za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.
Usled niskih temperatura i snega 19. marta je došlo do prekida prvog ovogodišnje redovnog očitavanja vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“, koje se vršilo u samom Zrenjaninu i 6 naseljenih mesta:Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu, zbog čega je veći deo korisnika široke potrošnje na martovskim računima zadužen akontativno ili na osnovu očitanog stanja. korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi su na osnovu očitanog stanja.

Planirano je da se prvo redovno očitavanje korisnika široke potrošnje nastavi sredinom naredne nedelje, o čemu će korisnici putem sajta preduzeća i sredstava informisanja biti blagovremeno obavešteni.
Reklamacije na račun za februar mesec korisnici mogu podneti najkasnije do 20.04.2018. godine, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).