Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži prokopan je put, pa će u narednih nekoliko dana, dok se ne steknu uslovi za bezbedno kretanje motornih vozila, ulica Branka Radičevića biti zatvorena za saobraćaj.

U subotu je došlo do havarije većih razmera na uličnoj vodovodnoj mreži u ulici Branka Radičevića kod kućnog broja 28, odnosno u delu ulice koji izlazi na Solunsku ulicu. Deo puta u ulici Branka Radičevića koji je raskopan nalazi se kod kućnog broja 28, u delu ulice koji izlazi na Solunsku.


U subotu, oko 14:30 časova, dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su uz pomoć mehanizacije započele sanaciju kvara i radovi su završeni oko 17,30 časova, kada je uspostavljeno i uredno vodosnabdevanje u pomenutoj ulici koje je zbog potreba izvođenja radova prekinuto dva sata ranije.

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži je prokopan put, pa će u narednih nekoliko dana, dok se ne steknu uslovi za bezbedno kretanje motornih vozila, ulica Branka Radičevića biti zatvorena za saobraćaj iz pravca Solunske i ka Solunskoj ulici. Pristup ovom delu ulice moguć je iz pravca Makedonske ulice.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su nakon završetka obimnih i zahtevnih radova na sanaciji pomenutog kvara saobraćajnom signalizacijom označili deo puta koji je u prekidu.

Kada se stvore svi uslovi za nesmetano odvijanje saobraćaja motornih vozila, JKP „Vodovod i kanalizacija“ će obavestiti javnost da je ulica Branka Radičevića otvorena za saobraćaj.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje stanovnicima ulice Branka Radičevića na strpljenju i razumevanju.

Video priloge pogledajte na kanalu: you tube Info VIK Zrenjanin