Zrenjaninska premijera dokumentarnog filma „Zarobljeno vreme“ scenariste i reditelja  Milana Nikodijevića biće održana u utorak, 29. maja sa početkom u 20 časova u bioskopu Sinema KCZR. Cena ulaznice je 250  dinara.

Publika će pogledati antologijsko filmsko putovanje sa Pecom Popovićem, poznatim rok kritičarem i publicistom,  kroz njegov emotivni zavičaj i vreme u kome je rokenrol bio važan. U filmu Popović putuje širom bivše SFRJ u potrazi za izgubljenim vremenom, prijateljima, kolegama i muzičarima kojima je kako kaže – „Bog dao talenat, a njemu je dao dar da taj talenat prepozna i podrži“.

U filmu se pojavljuju kultni jugoslovenski muzičari o kojima je Peca Popović pisao i čije je karijere pratio poput Kornelija Kovača, Gorana Bregovića, Žike Jelića, Momčila Bajagića Bajage, Vlatka Stefanovskog i mnogih drugih. „Zarobljeno vreme“ je snimano u šest država, odnosno ekipa je obišla Beograd, Kragujevac, Sarajevo, Skoplje, Herceg Novi, Zagreb i Ljubljanu. Osim muzičara sagovornici su bili i najuticajniji rok kritičari i producenti.