Nenad Anović, podpredsednik kluba Dragan Radaković, Neđa Šarenac

Sport-  FK Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva u narednoj sezoni planira da se domogne samog vrha tabele Vojvođanskog „Istoka“ i plasmana u viši rang takmičenja- Srpsku ligu. Po tom pitanju već se ubrazano radi i među plavo- bele  su stigla dva ozbiljna pojačanja. Trener Boško Mihajlović imaće ozbiljan igrački kadar i odlične uslove za ostvarenje cilja i pisanje nove  klupske istorije.

– Nema odmora iako je prvensto tek završeno, moramo da se angažujemo maksimalno i da sa novim pojačanjima napadnemo viši rang, odnosno Srpsku ligu. Pre nas, istoriju je pre 30 godina ispisao Budimir Đuro- Badžo, a ja se nadam da ću zajedno sa predsednikom kluba  Sinišom Čubrilom i celim stručnim štabom imati priliku da želje pretvorim u stvarnost. Doveli smo pojačanje iz trećeligaškog kluba, defanzivca Nenada Anovića, koji je prošle sezone branio boje Borca iz Sakula i Neđu Šarenca brzonogog veznog igrača. Planiramo da se pojačamo sa još tri igrača, verovatno povratnika među plavo-bele. Obnovili smo i upravni odbor na čijem je čelu sada direktor Gimnazije Milan Radaković, kao i nekadašnji fudbaler i fudbalski sudija, a sada privatni preduzetnik Milan Milošev i Đurica Slobodan. Svi zajedno daćemo svoj doprinos za ostvarenje cilja i plasmana u treću ligu- istakao je podpredsednik kluba Dragan Radaković.

Okusnicu tima pored navedenih pojačanja u sledećoj sezoni  činiće: Medić, Tomić, D. Babić, V. Babić, Bicok, Marčetić, Kovačević, Dapčević, Matić, Javorina, Ivančević, M. Kovačević, S. Matić, Radišić, Grban, Panić, Zekanović i Živanov.