Zrenjanin- Kadeti FK „Radnički Zrenjanin“ postali su prvaci Vojvodine, postigli su odličan uspeh i u plej-ofu sa osam pobeda i dve nerešene utakmice  zasluženo osvojili naslov prvaka, ostavivši iza sebe ekipu Vojvodine iz Novog Sada, TSC-a iz  Bačke Topole, Dinama iz Pančeva, Borca iz Novog Sada i  ekipu Spartaka iz Subotice.

Tim povodom na stadionu kraj „Skrobare“ pre odigravanja poslednje utakmice u plej-ofu protiv ekipe Spartaka,  Nenad Bikić predsednik Fudbalskog saveza Područja Zrenjanin kapitenu Banč Ivanu uručio je pehar.

Ovu generaciju predvodi trener Darko Tošić i ovo mu je druga titula prvaka Kadetske lige Vojvodine u zadnje tri godine. Prethodno je bio prvak u generaciji fudbalera rođenih 1999. godine u sezoni 2015/2016.

– Želim da istaknem da su ovi momci izuzetno talentovani, ali je bilo potrebno vreme da se ova ekipa uigra i fudbalskim žargonom „skocka“. Izuzetno sam ponosan na njih, u plel-ofu nisu izgubili ni jednu utakmicu i pred njima je budućnost. Neki od igrača biće od leta priključeni prvom timu, da se polako naviknu na sistem rada koji zahteva mnogo više. Ostaje žal što se ova generacija neće oprobati u Kvalitetnoj ligi Srbije, jer izlaze iz kategorije kadeta i postaju omladinci, ali su izborili plasman svojim  mlađim drugarima. U narednih nekoliko dana, nakon sastanka sa lokalnom samoupravom, odlučićemo o daljim koracima, hteo bih da istaknem da od kad smo preuzeli klub, imamo odličnu saradnju sa Gradskom upravom i nadam se da će imati sluha da uz njihovu pomoć zajedno nastavimo takmičenje u Kvalitetnoj ligi Srbije. Mislim da smo lokomtiva koja vuče zrenjaninski fudbal unapred, imamo trenere koji ozbiljno rade sa mlađim kategorijama i ovaj uspeh je još jedan dokaz za to- istakao je Darko Tošić.

Za šampionsku generaciju ove sezone  nastupali su:

1. Bačko Stefan
2. Banč Ivan
3. Šerban Zoran
4. Bojanić Slaviša
5. Kosović Nikola
6. Štrbac Dušan
7. Petrov Veljko
8. Kondić Danilo
9. Malek Andrej
10. Gajilović Stefan
11. Popov Stefan
12. Baćan Dušan
13. Balo Viktor
14. Romanov Jovan
15. Miholjčić Lazar
16. Zekić Petar
17. Jeftenić Ognjen
18. Nedeljkov Srđan
19. Narančić Nemanja
20. Veličković Veljko
21. Maljukan Nikola

Trener : Tošić Darko