Popularni pop pevač Sergej Ćetković održaće koncert na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju koji se održavaju od 24 do 26. avgusta. Ovo će biti njegov prvi nastup na jednom od najvećih festivala u zemlji.

 

-Radujem se što ću se po prvi put pokloniti publici u Novom Bečeju, što ću biti deo te manifestacije i gradsku slavu proslaviti sa tim divnim ljudima. Za Novi Bečej kažu da je fantastična varoš na obali reke Tise koju ću ovom prilikom i sam moći da upoznam. Zato pozivam i sve ljude koji vole dobru zabavu da nam se pridruže – rekao je Sergej. Njegov nastup zakazan je za subotu, 25. avgust u 21 sat.

Pogledajte promotivni video: https://www.facebook.com/gospojina/videos/1871431936249097/

 

Sergej Ćetković će biti samo jedan među mnogim popularnim muzičkim zvezdama iz regiona koji će se pojaviti na ovogodišnjim Velikogospojinskim danima. Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

 

Velikogospojinski dani – Gospojina je manifestacija od velikog značaja za opštinu Novi Bečej. Izrasla iz seoske slave koju su posećivali njeni meštani, današnja Gospojina važi za četvrtu najveću manifestaciju u zemlji, drugu u Vojvodini. Održava se na prelepom Tiskom keju i svojim bogatim sadržajem garantuje dobru zabavu za sve uzraste.