Trgovački lanac kompanije GOMEX od petka, 24. avgusta „pojačan“ je sa dva nova maloprodajna objekta. Prve mušterije primile su prodavnice u Zemunu i Mramorku.

Maloprodajni objekat u Zemunu, koji će poslovati pod nazivom „Zemun Kej“, lociran je na veoma atraktivnom mestu, neposredno uz Dunavsko šetalište i Zemunski kej, u ulici Marka Nikolića broj 9. Prodavnica se prostire na 280 m2 prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. U ovoj prodavnici zaposleno je 14 novih kolega i koleginica, koji će se o potrebama naših potrošača brinuti od ponedeljka do subote u terminu od 06:45 do 20:30h i nedeljom od 07 do 20h. Uz više od 5000 različitih artikala, supereta „Zemun Kej“ poseduje i info pult, koji korisnicima Kasice Brojalice omogućava da  usvakom trenutku saznaju stanje njihovih Keširića.

Mini market „Mramorak“, koji je otvoren u istoimenom mestu nadomak Pančeva i Kovina, prostire se na 190 m2 prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. U ovoj prodavnici je nakon obuke u GOMEX-ovom Trening centru zaposleno 6 novih kolega i koleginice. Mini market „Mramorak“ nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 69 i ponuda od gotovo 3000 različitih artikala potrošačima je dostupna od ponedeljka do subote u vremenu od 07 do 20:45h i nedeljom od 07 do 13h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim maloprodajnim objektima biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najtraženije artikle u ovoj porodici PL-a, proizvode robne marke „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju, su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Zemun Kej“ i MPO „Mramorak“ deliti slično iskustvo