Zrenjanin- U okviru ovogodišnjih Dana piva, kompanija Gomex, organizovala je večeras humanitarni Family Day  na Trgu slobode.

 

Zrenjaninci su večeras imali prliku da učestvuju u humanitarnoj akciji „Penal za život“ i šutiraju penale poznatim golmanima Ivici Kralju i Danilu Dači Pustinjakoviću i za to su donirali novac u humanitarne svrhe.
 
Podršku ovom humanitarnom događaju svojim prisustvom pružili su Nenad Kovačević bivši igrač Crvene zvede i reprezentivac Srbije i Nenad Mirosavljević nekadašnji igraš Proletera i Partizana.
 
Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura imao je tu čast da večeras prvi šutira penale proslavljenom fudbaleru Ivici Kralju.
-Želeći da dodamo i dozu humanosti ovogodišnjim „Danima piva“, mi kao grad podržali smo ovu akciju i zahvaljujemo se svima koji su večeras dali svoj doprinos pre svega kompaniji Gomex, sportskim klubovima i pojedincima. Nadamo se da će ovaj ova manifestacija imati odjek i da će se prikupiti što više novca za humanitarnu fondaciju „Zajedno za život“- rekao je Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika.
 
-Imao sam privilegiju da sam od prvog dana uključen u ovu Fondaciju, ovo je nešto najmanje što  svi mi zajedno možemo da uradimo. Ovakvim akcijama  pokušavamo da na jedan lep i human način olakšamo  porodicama koji imaju problem i da im koliko toliko pomognemo u teškim momentima- rekao je proslavljeni fudbaler Ivica Kralj.