RADNIČKI NA RAVNE ČASTI SA KABELOM

 

Sport- Pred oko 300 gledalaca na stadionu kraj Skrobare  u okviru 5. kola Srpske  lige grupa  Vojvodina, fudbaleri Radničkog odigrali su na ravne časti sa gostima iz Novog Sada,  ekipom Kabela. 

U meču bez pogodaka prvi su pripretili zrenjaninci, šut Nikole Krstinića, u petom minutu, sa 18 metara, otišao je pored okvira, da bi novosađani, posle kornera bili u prilici, a šut Vladimira Ilića glavom, završio je u naručju sigurnog Slobodana Djurića. Sredinom prvog dela Zoran Karać je oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora, lopta je išla u ugao, a Đurić se bacio i odbranio. Uzvratio je Krstinić čiji je, mlak udarac, sa 16 metara, završio u naručju Vukašina Pilipovića.

  

U finišu prvog dela domaći su pripretili preko Miljana Milivojeva, čiji je udarac kapiten Kabela, Duško Topolić, izblokirao. Na suprotnoj strani, na centaršut veoma dobrog Mladena Devetaka, Đordje Pantelić je uhvatio volej, a lopta je završila preko prečke.

Drugo poluvreme bilo je sadržajnije, pretili su i jedni i drugi, a sredinom drugog dela, novosadjani su, u nekoliko navrata, mogli bolje da reaguju pred Đurićevom mrežom. U 68 minutu, posle asistencije Gorana Nedića, koji je sa, Radetom Pejićem, uneo živost u igru Kabela, udarac Predraga Vladića završio je na stativi Đurićevog gola. Uzvratio je Žarko Matić iz redova domaćih, bez uspeha, da bi Karać promašio priliku na Pejićevu asistenciju u 75  minutu, a na kraju domaćin je mogao do radosti. Solo prodor Ljubiše Vukelje, kad je došao na rub „peterca“, gosti su vešto izblokirali, da bi, u poslednjem minutu, Jovan Runjevac , bio na šest metara od mreže, gadjao bliži ugao i pogodio golmana Pilipovića.

Rezultate i tabelu možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

RADNIČKI (Z): Djurić 7, Milin 6,5, Bjelica 7, Grbić 7, Jovanov 7, Kiš 6 (Jeftić), Krstinić 6,5, Runjevac 7, Milivojev 6,5 (Matić 6), Vukelja 7, Zakić 6 (Vuković – Lisičić 6).

KABEL: Pilipović 7, Devetak 7, Ilić 6 (Nedić 7), Toploić 7, Pantelić 6,5, Vladić 6,5, (Klaić), Bogdanić 6 (Pejić 7), Karać 6,5, Knežević 6,5, Fimić 7, Petrović 7.

 

 

 Tekst : Budimir Cvijetić

  

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap