Evropski institut za obrazovanje  ove godine organizuje, za sve svoje članove, besplatne kurseve stranih jezika u Zrenjaninu.

 

U toku su prijave na kurs engleskog jezika, a  članovima Evropskog instituta za obrazovanje je omogućeno potpuno besplatno  uvodno testiranje, časovi engleskog jezika, literatura za svaki mesec kursa (Elektronska knjiga – virtuelna učionica), kao i polaganje i izdavanje sertifikata od strane Evropskog instituta.

 

Od prošle godine sertifikate Evropskog instituta priznaju i American Adventure i Worldwide Adventures  te će svi sertifikati Evropskog instituta biti priznati u Work & Travel programima za rad u Americi, Australiji i Kini, kao i kod poslodavaca u zemljama Evropske unije.

 

Kursevi su namenjeni za sve starosne kateogrije, bez obzira na prethodno znanje, a obuke traju ukupno 9 meseci, ili kraće, u zavisnosti od predznanja polaznika.

 

Svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem podataka lokalnom koordinatoru projekta (Ime i prezime, godište, kontakt telefon) putem SMS poruke na broj  064/964-28-62 (Dragana Oljača) ili mejlom na engleskizr@gmail.com

 

Prijave na kurs traju do  8. oktobra 2018. a svi prijavljeni  polaznici će biti pozvani na upis i prezentaciju programa od strane predstavnika Evropskog instituta za obrazovanje.

 

Više detalja na sajtu www.engleski-besplatno.com i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/engleskizr