Zrenjanin- Prethodnih dana postavljene su asfaltne platforme, tzv. “ležeći policajci”, na tri lokacije u gradu, gde se ukazala potreba za takvom vrstom prepreka i povećanjem bezbednosti učesnika u saobraćaju. 
 
 Asfaltna platforma postavljena je na uglu Žabaljske i Ulice Milana Stanivukovića na Bagljašu, na teritoriji MZ “Veljko Vlahović”. Vozači će na istu prepreku naići i u blizini centra grada, Ulici dr Zorana Kamenkovića, kod nekadašnje fabrike šešira, gde je posebno obeležen i manji parking-prostor, dok je treća asfaltna platforma postavljena na teritoriji MZ “Dolja-Crni šor”, raskrsnici ulica Čarnojevićeve i Balkanske.
 Javno preduzeće za urbanizam Zrenjanin, kom je poveren nadzor nad izvršenim radovima, upozorava vozače na nove saobraćajne uslove na tim lokacijama, prilagođavanje brzine kretanja i poštovanje saobraćajne signalizacije koja ukazuje na postavljene “ležeće policajce”.
Radovi na postavljanju asfaltnih platformi su izvedeni po projektu i dokumentaciji Odeljenja za urbanizam – odseka za saobraćaj Gradske uprave Zrenjanin.
Izvor:zrenjanin.rs