Sa željom da vama, našim potrošačima u Supermarketu Gomex TOTAL u Zrenjaninu dodatno ulepšamo kupovinu, uveli smo novu gastronomsku uslugu koja obuhvata ponudu kvalitetnih pečenih GRANIČAR pljeskavica, kobasica i ćevapa.

Svakog dana u terminu od 11 do 17h na „toploj liniji“ u okviru Supermarketa Gomex TOTAL moći ćete da poručite GRANIČAR domaći roštilj po trajno niskoj ceni od svega 150 RSD.

I tako, dok vi obavljate kupovinu, naši kuvari će po vašem izboru pripremiti jedan od tri specijaliteta: GRANIČAR pljeskavicu u somunu, pet GRANIČAR ćevapa u somunu ili GRANIČAR kobasice u somunu, uz napomenu da ćete kod GRANIČAR kobasica imati mogućnost da birate između pivske, roštiljske i koktel ljute GRANIČAR kobasice. Nakon što vaša porudžbina bude spremna i preuzeta sa „tople linije“, plaćanje ćete obaviti na kasi zajedno sa ostalim namirnicama koje ste tog dana pazarili u vašem i našem Supermarketu TOTAL. Jednostavno, praktično i povoljno – ko bi poželeo više? Iskoristite novu gastronomsku ponudu u Supermarketu Gomex TOTAL i ne zaboravite – šešir nakrivi…