Kompanija  Lidl svečano je otvorila maloprodajni objekat u Zrenjaninu. Kupci danas imaju priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

 

Svečanom otvaranju maloprodajnog objekta kompanije Lidl prisustvovao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima.

-Dobra vest za sve građane u Srbiji što je  veliki trgovinski lanac Lidl danas otvorio svoje maloprodajne objekte. Posebno sam zadovoljan što je i u Zrenjaninu na 2.500 kvadratnih metara otvoren objekat, mislim da je to dobro, i to je pokazatelj da veliki trgovinski lanci koji rade istraživanje tržišta veruju u Zrenjanin i u tržište našeg grada. Siguran sam da će i pored velike konkurencije uspeti da nađu svoje mesto na tržištu- rekao je Čedomir Janjić gradonačelnik Zrenjanina.

Aleksandra Pindović u ime kompanije Lidl se zahvalila državi Srbiji i lokalnoj samoupravi na pozitivnoj klimi koja je omogućila da danas  budu u Zrenjaninu.

-Jako smo ponosni što smo  Lidl prodavnicu otvorili u Zrenjaninu i što smo u moguNćnosti da potrošačima ponudimo jedinstven asortiman sa najboljim odnosom cena i  kvaliteta. Osećamo veliku odgovornost zbog potrošača koji su nas dugo čekali. U Lild prodavnicama u Srbiji zaposleno je preko 1500 radnika, dok je u  u Zrenjaninu zaposleno 40- rekla je Aleksandra Pindović  i pozvala potrošače da posete Lidl prodavnicu i da osete zašto je kupovina u Lidlu jednostavnija, bolja i povoljnija.

 

 

 

 

  

 

Pored grada Zrenjanina Lidl prodavnice otvorene su i u  Beogradu, Boru, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu. Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.