Zrenjanin- Preduzeće “Eko-gradnja” koje je zaduženo za održavanje oko 500 km puteva na teritoriji Grada Zrenjanina, danas su obišli gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janji sa saradnicima, kao i načelnica Srednjebanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević i tom prilikom izvršili smotru vozila, kao i opreme zimske službe za održavanje lokalnih puteva.

 

-Danas smo krenuli u obilazak svih firmi koje su sa lokalnim samoupravama Srednjebanatskog okruga sklopile ugovor o održavanju puteva  tokom zimskog perioda. Veoma je važno da sve bude spremno kako nas sneg ne bi iznenadio, obzirom da najavljuju u narednih nekoliko danima niske temperature- rekla je Snežana Vučurević načelnica Srednjebanatskog upravnog okruga.

– Preduzeće „Eko-gradnja“ već petu sezonu održava puteve na teritoriji grada Zrenjanina. Mehanizacija je spremna, zalihe soli, kao i kameni agregat. Firma poseduje mnogo više mašina nego što su realne potrebe, tako da ćemo uspeti da rešimo sve probleme, čak i ako dođe do vanrednih situacija –rekao je  Siniša Kukin rukovodilac građevinskih radova.