Zrenjanin- Gitarista i pevač Nikola Pejaković – Kolja će 8. novembra u Kulturnom centru Zrenjanina koncertno promovisati novi album „4 Prsta“. Koncert počinje u 20 časova.

Ulaznica za Koljin koncert košta 900 dinara. Ulaznice se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

„Promovisaćemo novi album – ‘4 Prsta’, i novu postavu benda; svirati neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne…“ – kaže Nikola Pejaković Kolja.

Album „4 Prsta“ je pozamašna zbirka od čak 19, u bluzu utemeljenih ali ipak žanrovski raznolikih, kompozicija. „4 Prsta“, očekivano, donose sa strašću odsvirane bluzične stvari kakve su „Starost neće nikoga da čeka“, „Došla si kasno“ ili „Slika pokojnog druga“, ali zatim zna da poleti u soul-pop „Nema me bez nje“ ili uspori sa laganom „Uzmi ovu pesmu“ i reflektivnom „Život je san“, čak skrene u pevanje na engleskom u „Land of Hope“ ili iznenadi sa tri, gudačima obojena, instrumentala.

„Ovaj album je pun muzike, duboko je zarezao u muzičku prošlost, svest i stanje mog producenta, gitariste i prijatelja Voje Aralice i mene, tako da ga ja, zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album… Želim da ova ploča dođe do ljudi i da se sluša. Ranije, nisam baš puno mario za to“, ističe Kolja.

Koljin novi bend čine, pored Voje Aralice (gitara) i Ivana Aleksijevića (klavir), kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.