Sport- Fudbaleri Radničkog u okviru 14. kola Srpske lige Vojvodina odigrali su svoju devetu nerešenu utakmicu u prvenstvu, ovog puta protiv imenjaka iz Sremske Mitrovice rezultatom 0:0.

U prvom poluvremenu već na samom startu imali su fudbaleri Radničkog stopostotnu šansu, ali je nisu iskoristili. Gosti su do kraja poluvremena imali inicijativu i uglavnom vrebali iz kontri, ali je golman Radničkog Đurić bio na visini zadatka i sačuvao gol crveno-crnih. U Drugom poluvremenu jedinu ozbiljnu šansu imao je Vuković, kada je izbegao ofsajd zamku domaćina i na sreću golmana Đurića šutirao tik pored gola.  Sudija Mrđa na kraju nije dosudio očigledan penal, kada je igrača gostiju  nakon centaršuta Matića lopta pogodila u ruku, tako da je utakmica završena bez golova i pobednika.

  

FK Radnički Zrenjanin: Đurić, Milin, Bjelica, grbić, Jovanov, Kiš, Krstinić, Radosavljević, Milivojev, Jeftić, Matić. Zamenici: Baćan, Vuković, Kovačević, Bojanić i Zakić. Trener Predrag Kandić.

 

FK Radnički Sremska Mitrovica: Romić, Petrić, Savičević, Petrović, trivan, Pavišić, Vuković, Herceg, Perović, Janković, Jovičić. Trener Vuković Neđo.

Rezultate i tabelu možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

U sledećem kolu 10. novembra fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Bratstva iz Prigrevice.