Zrenjanin- Od 19.12 do 31.12.2018. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi anketiranje korisnika o zadovoljstvu uslugama preduzeća. Anketa se trenutno može popuniti na sajtu i na naplatnim mestima preduzeća, kao i u prostorijama pojedinih mesnih zajednica.

U periodu od 19. do 31. decembra 2018. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugom snabdevanja vodom i prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda na teritoriji Grada Zrenjanina, a u cilju da se čuje mišljenje korisnika o kvalitetu usluga i unapređenju komunikacije između građana i „Vodovoda“.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin već više od godinu dana zajedno sa Gradom Zrenjaninom i ostalim opštinama Srednjebanatskog okruga učestvuje u projektu „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ koju sprovodi Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske, a sprovođenje pomenute ankete je deo aktivnosti pomenutog projekta.

Politika JKP „Vodovod i kanalizacija“ je potpuna otvorenost prema javnosti i stalno unapređenje usluga koje pružamo korisnicima, i na tom polju, a naročito na polju komunikacije, učinjeni su značajni koraci u prethodnih nekoliko godina.

-Rad sa korisnicima usaglašen je sa Zakonom o zaštiti potrošača, omogućena je komunikacija korisnicima sa preduzećem za vreme i nakon radnog vremena i to kroz više kanala komunikacije, na sajtu preduzeća se redovno ažuriraju sve potrebne informacije. Značajna sredstva uložena su u sisteme prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda, ulagano je u mehanizaciju i opremu radi poboljšanja efikasnosti ekipa na terenu. Otvaranjem Korisničkog centra, u drugom delu zgrade u Petefijevoj 3, objedinjen je rad sa korisnicima na jednom mestu.Naša je želja da kroz ovu anketu dođemo do informacija koliko su korisnici zadovoljni učinjenim i da na osnovu istih pokušamo da dodatno unapredimo kvalitet usluga koje pružamo- rekao je Siniša Gajin, dipl.inž. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

U anketi se, između ostalih, nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost preduzeća – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, kao i pitanja koja se odnose na pojedinačne kanale komunikacija, cene naših usluga, a korisnicima je pružena mogućnost da postave pitanje, pohvale ili upute kritiku i sugestiju.

Trenutno se anketa, koja je anonimna, može popuniti onlajn na sajtu preduzeća www.vikzr.rs/anketa/ i Grada Zrenjanina www.zrenjanin.rs , radnim danima u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30 časova), na naplatnim mestima u Gimnazijskoj 16 (od 7 do 13,30) i na Lesnini (od 7 do 18). Anketu korisnici mogu popuniti i u prostorijama MZ „Gradnulica“ (od 8 do 12) i MZ „Veljko Vlahović“ (od 8 do 15).

 

Od vikenda radnici JKP Vodovod i kanalizacija u svojim mestima stanovanja sprovodiće i anketu od vrata do vrata, a planirano je za narednu nedelju, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, popunjavanje anketa na štandovima na javnim mestima.

O novim mestima na kojima korisnici mogu popuniti anketu, kao i lokacijama štandova, javnost će blagovremeno biti obaveštena putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća.

„Popunite anketu-Vaše mišljenje nam je važno“, poručuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.