Zrenjanin- Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ trenutno rade na sanaciji dve havarije u gradu – u naselju Ruže Šulman i Petefijevoj ulici, gde je došlo i do prekida vodosnabdevanja.

U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman zbog čega je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.

Ekipe JKP „VIK“ su od momenta prijave kvara na terenu i uz upotrebu mehanizacije rade na njegovoj sanaciji. Prve procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 12 časova, nakon čega će vodosnabdevanje u naselju biti normalizovano.

U toku su pripremni radovi na sanaciji još jedne havarije na javnoj vodovodnoj mreži u gradu, tačnije u Petefijevoj ulici, u kojoj je, kao i u okolnim ulicama, takođe došlo do prekida vodosnabdevanja.

Nakon prijave kvara ekipe JKP „VIK“ izašle su na teren, zaustavile curenje vode iz mreže i otpočele sa pripremnim radnjama za njegovo saniranje. Procene o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara znaće se nešto posle 12 časova kada će se, uz upotrebu mehanizacije, izvršiti potrebna raskopavanja na samom mestu kvara.

JKP „VIK“ Zrenjanin se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima pomenutih delova grada, koji su trenutno bez vode, na strpljenju i razumevanju.