U prepoznatljivom ambijentu Zrenjaninske pivnice i ovog vikenda možete uživati uz tamburaše, dobrom pivu, vinu, kao i u dobro pripremljenoj hrani.

 

 

 

 

  • Zrenjaninska pivnica “Četir’ konja debela” svakog četrtka priprema  zanimljiv program za posetioce. Banatsko veče uz tamburaše, kao i banatske specijalitete po promo cenama. Danas, 13. decembra, biće organizovana promocija udruženja koja se bave starim zanatima, folklora i narodnih nošnji, kao i predstavljanje i degustacija domaćih proizvoda.  Pihtije po promotivnoj ceni od 190,00 dinara za porciju.
  • U petak, 14. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se tamburaši, a pored standardne ponude hrane, možete uživati i u ribljim specijalitetima. Porcija riblje čorbe po ceni od neverovatnih  190 dinara. Rezervišite svoje mesto na broj telefona 064 5511807
  •  U subotu, 15. decembra, odrganizovana je privatna zabava zatvorenog tipa.

 

 

 

 

DOČEK NOVE GODINE U ZRENJANINSKOJ PIVNICI

Dočekajte Novu godinu u prijatnom i autentičnom ambijentu. Za dobru atmosferu  i nezaboravan provod pobrinuće se Tiriri bend. U novogodišnjoj noći očekuje Vas bogat izbor hrane i pića.

Za više informacija i rezervaciju možete pozvati na broj telefona 064 5511807.

 

Zrenjaninska pivnica je idelno mesto  za sve koji žele da se opuste i lepo provedu!

U pivnici “Četir konja debela” možete proslaviti veridbe i venčanja, rođendane i krštenja, kao i svoje lične i poslovne uspehe.

 

Radno vreme pivnice “Četir’ konja debela”:

  • Četvrtak 18-00
  • Petak od 18 do 01h
  • Subota od 18 do 02h