Zrenjanin- Supermarket TOTAL u Zrenjaninu danas je obeležio zajedno sa svojim potrošačima, dvanaestu godišnjicu rada. Rođendanska žurka je, već po tradiciji, organizovana u nedelju, kada je TOTAL i najposećeniji. Inače, prvi kupci pazarili su u TOTAL-u 7. decembra sada već davne 2006. godine.

 
Supermarket TOTAL danas je svojim potrošačima ponudio brojne artikle po „totalno“ niskim cenama „rame uz rame“ sa onim proizvodima koji su na  redovnim akcijama. Sve kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a, odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače.
Za najmlađe posetioce TOTAL-a bila je osmišljena bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima -mađioničarem, klovnom Bimbom, Spajdermenom,  i Princezom.
Tačno u podne namlađi posetioci ugasili su  svećice na rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati.
-Sve ovo je dobar šlagvort za sve ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i božićne praznike. Trudićemo se da uvažimo sve sugestije koje smo dobili od naših potrošača i na taj način budemo još bolji u 2018. godini, za koju pripremamo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce- rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX