Zrenjanin- Uspešno završena sanacija havarije većih razmera u naselju D2 na 4. julu. Voda je puštena u sistem i u narednih 30 minuta doći će do stabilizacije i normalizacije vodosnabdevanja u celom naselju.

Sinoć je došlo do havarije većih razmera na javnoj vodovodnoj mreži u naselju D2 na 4. julu, usled čega je pomenuto naselje ostalo bez vodosnabdevanja.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su intervenisale odmah po prijavi kvara i preduzele neophodne mere da se spreči obilno izlivanje vode i obezbedi mesto kvara, a dalji radovi su morali biti odloženi za danas jer se na samom mestu izvođenja radova nalazilo drvo sa razgranatim korenjem čije bi uklanjanje u noćnim uslovima moglo da proizvede još veća oštećenja na vodovodnoj mreži.

U ranim jutarnjim časovima započeta je sanacija havarije na vodovodnoj mreži koja je uspešno privedena kraju. Voda je puštena u sistem i u narednih 30 minuta doći će do normalizacije i stabilizacije vodosnabdevanja u celom naselju D2.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ ovom prilikom želi da još jedanput iskaže zahvalnost stanovnicima pomenutog naselja na razumevanju i strpljenju.