Sport- U periodu od 21. do 24. decembra u Zrenjaninu će se održati „Petrovgrad Kup“, međunarodni bokserski turnir u uzrastu školaraca i juniora. Pored takmičara BK Petrovgrad učešće su potvrdile i selekcije Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Organizatori turnira su bokserski klub Petrovgrad i Bokserski savez Srbije, a svi mečevi biće održani u Hali sportova „Kristalna dvorana“. 
„Naš klub i naš grad nastavlja tradiciju organizovanja bokserskih manifestacija. Kao i uvek potrudićemo se da naše goste dočekamo na najlepši mogući način. Ovaj turnir je veoma važan iz razloga što će se takmičiti budućnost srpskog boksa, dečaci i devojčice od 13 do 16 godina. Ako uzmemo u obzir činjenicu da su upravo takmičari ovog uzrasta u 2018. doneli čak sedam medalja sa Evropskih prvenstava, zaključićemo da imamo jako perspektivne boksere i bokserke, koji će u godinama koje dolaze biti okosnica seniorske reprezentacije. To je razlog zbog čega se osećamo dodatno motivisani i zadovoljni što je organizacija ovog turnira pripala baš nama“ – rekao je prvi čovek BK Petrovgrad i selektor omladinske reprezentacije Milan Piperski.
Petrovgrad ce nastupiti sa šestoricom boksera, a to su: Strahinja Mošorinski, Marko Pajdački, Luka Ivić Jukić, Nikola Jovanov, Narandžić Gardijan i Nemanja Kulić.