Politika- Izborna konferencija SPS  gradske organizacije Zrenjanin održana je u čevrtak, 6. decembra, u Kulturnom centru Zrenjanina, tom prilikom predloženo je i radno predstavništvo izborne konferencije, verifikovana komisija, zapisničari konferencije, kao i overivači zapisnika.

Pored članova i simpatizera Socijalističke partije Srbije prisustvovali su i predsednica Foruma žena AP Vojvodina Aleksandra ĐankovićBranko Čurčić član predsedništva SPS Srbije, Zoran Kasalović predsednik okružnog odbora SPS, Željka Milošević predsednica FOŽ SPS u Zrenjaninu, kao i predsednici opštinskih odbora SPS Srednjebanatskog okruga.

-Danas smo se okupili kako bismo pre svega delegirali ljude koji će učestvovati na konferenciji u Novom Sadu 13. decembra, učestvovati kao delegati   na kongersu 10. decembra i da predložimo članove za glavni odbo, članove statutarne komisije, kao i članove nadzora stranke SPS. Meni je veliko zadovoljstvo što smo se danas okupili da pošaljemo jasnu poruku da će kandidat za predsednika  Socijalističke partije Srbije iz Zrenjanina biti Ivica Dačić- rekla je  Željka Milošević, predsednica FOŽ SPS u Zrenjaninu.

 

-Ovo je prilika da pružimo podršku svima onima koji će na ovoj izbornoj konferenciji utvrditi listu delegata za predstojeći jubilarni kongres- rekla je Aleksandra Đanković potpredsednica IOGO SPS-