Politika-Na jučerašnjim izborima za članove Saveta i Nadzornih odbora Mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili su apsolutnu pobedu u svih 13 Mesnih zajednica, što čini ukupno 93 mandata i stoprocentnu podršku građana.

Izbori su održani u pet gradskih Mesnih zajednica i osam na teritoriji naseljenih mesta, pri čemu je pružena još snažnija podrška kandidatima Srpske napredne stranke nego 2015. godine. Građani su prepoznali rad, napor i svakodnevnu borbu za bolje životne uslove u svakoj Mesnoj zajednici koja se vodila u prethodne četiri godine, ali i da se istim intezitetom mora nastaviti i u budućnosti.

Politika Srpske napredne stranke, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom je dobila nedvosmislenu  potvrdu da joj građani veruju i pružaju podršku na svim nivoima, a koju je zaslužila odgovornim vođenjem politike, marljivim i požrtvovanim radom.
Dobri rezultati i ogromno poverenje građana zahtevaju još veću posvećenost i odgovornost, što će Srpska napredna stranka u narednom periodu i opravdati.