Zrenjanin- U Hotelu Vojvodina u petak, 28. decembra, članovi Rotarakt kluba Zrenjanin uručili su sportske rikvizite direktorima zrenjaninskih osnovnih škola. 

Rotarakt klub Zrenjanin novembra ove godine u velikoj sali Kulturnog Centra u Zrenjaninu realizovao je humanitarnu predstavu pod nazivom “Ivica i Marica” koja je za cilj imala opremanje osnovnih škola sredstvima za realizaciju nastave iz predmeta fizičkog vaspitanja. Škole čiji su učenici gledali predstavu dobili su sportske rekvizite.

 

Vrednu donaciju dobile su OŠ „Petar Petrović Njegoš“, OŠ „Vuk Karadžić“, OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, OŠ „Žarko Zrenjanin“ i OŠ „9. maj“.

 

-Novčana sredstva prikupljena na humanitarnoj predstavi „Ivica i Marica“ usmerena su za nabavku sportskih rekvizita koji su potrebni našim osnovnim školama. Cilj ove akcije je bio da se sugrađanima ukaže pažnja na zdravlje, da je bavljenje sportom veoma važno i da što više dece približimo sportu- rekao je Aleksandar Antanasijević  predsednik Rotarakt kluba Zrenjanin i istakao da će Rotarakt klub Zrenjanin  naredne godine nastaviti sa organizovanjem humanitarnih predstava.