Sport- Dubrovnik je bio domaćin Balkanskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore na kome je učesće uzelo 12 reprezentacija i preko 800 takmičara. Za nacionalni tim Srbije nastupili su i takmičari Karate kluba Zrenjanin, Đorđe Salapura i Anja Milovanović koji su pored pojedinačnih nastupa u borbama imali i nastupe u ekipnom nadmetanju.
Anja Milovanović nastupila je za juniorke u kategoriji -59 kg gde je od ukupno četri meča izgubila samo finalni meč i to od drugarice iz reprezentacije, inače svetske prvakinje. U ekipnom nastupu Anja je sa drugaricama iz ekipe osvojila bronzanu medalju pobedivsi Rumunke i Makedonke, dok su izgubile od domaće ekipe.

Đorđe Salapura u pojedinačnom nastupu nije ostvario zapažen rezultat i ovoga puta ostao je bez medalje, dok je u ekipnom nastupu savladana prvo Turska, zatim Rumunija i u finalu reprezentacija Hrvatske i tako osvojena ekipna titula u uzrastu mlađih seniora. Na ovom prvenstvu Nacionalni tim Srbije u generalnom plasmanu bio je najušpesnija reprezentacija.