Građani biraju!

Politika-Novogodišnji praznici su vreme kada vlast obećava, obećava i obećava, ali ne i vreme kad se podseća na sve što jeste ili nije urađeno, pa je Gradski odbor Demokratske stranke pokrenuo glasanje za najlošiji potez lokalne vlasti u prethodnoj godini. Odbornica Alisa Kockar pojasnila je o čemu je reč:

„Uz pomoć komšija, sastavili smo listu najlošijih poteza lokalne vlasti u Zrenjaninu u 2018. godini. Pozivamo sve građane da anonimnim glasanjem pokažu šta je to što je izazvalo najveće nezadovoljstvo prošle godine i tako pošalju jasnu poruku vlasti. Važno da je da podsetimo vlast da je ona tu da bi radila u interesu građana i da mora da im podnosi izveštaje, ali i da osluškuje koji su to problemi koji pod hitno moraju biti rešeni.“

Među izdvojenim potezima su problemi u vezi sa fabrikom vode, zagađenje u Lukićevu, kafilerija, javna preduzeća, obilaznica, kružni tokovi, pokušaji promene imena grada i izbacivanja referenduma, ali i nažalost uspešne promene naziva ulica, 4 miliona za novogodišnju rasvetu i 400.000 dinara za preferans, napadi i pritisci SNS-a na novinare i mnogi drugi potezi… Naravno, građani imaju opciju da dodaju i druge probleme, ukoliko se ono što ih je najviše mučilo ne nalazi na spisku.

Glasanje traje od 2. do 12. januara. Formular se može naći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/tW8KCB6A9wZFIeyu2 , a dostupan je i na društvenim mrežama Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

Kockareva je čestitala praznike, poželela svojim sugrađanima sve najbolje u 2019. godini i najavila svečano proglašenje pobednika koje će se održati za 2 nedelje.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap