Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije i Novosadskog Big Benda pod nazivom „Velika filmska avantura“.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

U Kulturnom centru Zrenjanina, u petak, 4. januara 2019. godine sa početkom u 20 časova,  biće održan novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije i Novosadskog Big Benda pod nazivom „Velika filmska avantura“. U okviru novogodišnjeg muzičkog programa nastupaju i solisti, tri tenora: Dušan Svilar, Mattia Zanatta i Stevan Karanac pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika.

 

Karte se prodaju  na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 i 1200 dinara. U prodaji je ograničen broj karata. Informacije o prodaji karata možete potražiti i putem telefonskog broja: 566-712. Pokrovitelji koncerta su Grad Zrenjanin i Kulturni centar Zrenjanina.