U organizaciji MO SPS iz Tomaševca, povodom novogodišnjih i Božićnih praznika, 05.01.2019. godine, sa početkom u 12 h u prostorijama Vatrogasnog doma dodeljeni su paketići deci čiji roditelji nisu zaposleni, pa tako nemaju ni stalni izvor primanja.

Novogodišnji i božićni praznici su još jedan momenat kada treba da se setimo naših najmlađih sugrađana.  Ovo je prilika da pomognemo deci čije porodice nisu u mogućnosti da im obezbede poklone za praznike, a što je kod nas u Tomaševcu već prešlo u tradiciju s obzirom da svake godine mališanima u celom selu čiji roditelji nemaju stalni izvor prihoda obezbeđujemo paketiće. Naše malo je za njih mnogo, izjavio je  potpredsednik  GrO SPS u Zrenjaninu, Goran Fijat i dodao da je bilo veselo i svečano u Vatrogasnom domu u Tomaševcu i da jedan dečiji osmeh mnogo vredi.

Njihova srećna lica i njihovih roditelja sve su rekla. Na kraju druženja članovi MO SPS iz Tomaševca, su deci i njihovim roditeljima poželeli puno lepih i srećnih trenutaka, dobro zdravlje i mnogo ljubavi u Novoj 2019-oj godini.