Zrenjanin- Poslednjeg dana 2018. godine u centru Zrenjanina, na glavnom gradskom trgu, održana je još jedna, šesta po redu, tradicionalna manifestacija „Grad otvorenog srca“. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazevi, klovnovi, animatori, muzičari… i kompanija GOMEX koja je darivala sve prisutne klince i klinceze prigodnim novogodišnjim paketićima koje su im delili brojni Deda Mrazevi.

 

Uprkos temperaturi koja je bila jednocifrena, mnogi naši sugrađani odlučili su da dan provedu u centru grada i svojoj deci omoguće lepo druženje i zabavu u poslednjem danu 2018. godine.

-Organizatori programa – Grad Zrenjanin, Kulturni centar grada, Turistička organizacija grada zajedno sa našom kompanijom – potrudili su se da pripreme sadržajan program tokom kog su nastupili Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor “Super Nova”, plesna grupa ”Free Dance”, „Kolorino stvaralaštvo“, dramska trupa „Cekom“, Haos animatori… Sa decom se družilo desetak Deda Mrazeva koji su im na kraju događaja podelili paketiće, dar naše kompanije. U kasnim popodnevnim satima, mališani su se, zadovoljni i srećni, zajedno sa svojim roditeljima, uputili kućama na završne pripreme pred doček Nove godine- rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije Gomex.