POKLANJAMO KARTE ZA PREDSTAVU „PRIČA SE PO GRADU“

Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za predstavu “Priča se po gradu”  koja će biti odigrana u ponedeljak, 18. februara sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

 “Priča se po gradu” je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke!

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

“Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica a, uloge tumače: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji Ganeta Pecikoze.

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra  svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 800 dinara. Sve informacije o prodaji karata možete dobiti putem broja 023/566-712.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap