Politika- GrO SPS Zrenjanin održao je sasatnak u četvrtak, 14.02.2019. godine, u naseljenom mestu Knićanin gde su domaćini bili ćlanovi MO SPS-a iz ovog mesta. Sastanak je vodio predsednik GRO SPS-a Zrenjanin Željko Malušić koji je pozdravio domaćine i prisutne i istakao da nije slučajno Knićanin izabrao kao mesto okupljanja jer, Mesna organizacija SPS Knićanin ima uvek dobar izborni rezultat koji zavređuje poštovanje i pažnju, a što pokazuje i 40% osvojenih glasova na poslednjim lokalnim izborima.

Tokom, izlaganja Malušić je rekao da je GrO SPS u Zrenjaninu jedinstvena, da je u njoj postoji samo jedna struja, a ne dve kako su pojedini pričali, a najbolji pokazetelj toga je prepuna sala sinoć u Knićaninu.

 

„Jedna od tačaka dnevnog reda bila je i aktuelna politička situacija, u vezi koje je predsednik GrO rekao da su socijalisti spremni uvek što se tiče izbora, ali im je na prvom mestu briga o svojim građanima i biračima u rešavanju određenih problema, a dokaz tome je i donacija za izgradnju crkve u Knićaninu za šta je obezbeđen crep za pokrivanje krrova crkve, a uz pomoć fabrike „Toza Marković“ iz Kikinde čije je rukovodstvo iz redova socijalista i da mu je posebno drago što sastanku prisustvuje dosta omaladinaca što pokazuje da SPS u Knićaninu ima budućnost i prosperitet. U planu je da posle Knićanina idemo u obilazak svih MO kako u naseljenim mestima tako i u gradu“, rekao je na kraju sastanka Željko Malušić.

Prisutnima se obratio i Zoran Protić.