Zrenjanin- Ljubav i cveće su uvek u modi! Dan Svetog Valentina, poznatiji kao Dan zaljubljenih, proslavlja se 14. februara svake godine  i postala je tradicija da taj dan posebno obradujemo voljenu osobu. Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. 

 

„Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan. Cvećare „Jasmin“ i „ Narcis“ za taj dan klijentima  preporučuju ruže (bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene kao dokaz velike strasti) ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno. Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem, igračkama, slatkišima, raznim detaljima ljubavnih motiva po želji kupaca. Naš ljubazan i kreativan tim će se potruditi da cvetni aranžman ostavi nezaboravan utisak na vašu voljenu osobu“, rekla je Danijela Tančić  PR JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

 

 

  • Cvećare „Jasmin“ i „ Narcis“ se nalaze na poznatim adresama u ulici Svetosavska broj 2 i Bratstva –Jedinstva 33a u Mužlji.
  • Cvećara „Jasmin„ će povodom Dana zaljubljenih raditi produženo od 7-21 čas, dok će cvećara „Narcis“ raditi od 8-17 časova. Porudžbine primamo i putem telefona 023/536-772 i 023/600-792.

„Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće“, poručuju iz JKP „Čistoća i zelenilo“.
 

Cvećara „Narcis“, prodavnica pogrebne opreme i naplatna služba od ponedeljka, 11.02.2019.godine radiće radnim danima u periodu od 8-17 časova, a subotom od 8-15 časova.