Zrenjanin- Drugi Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije biće održan  22. i 23. marta 2019. godine u sajamskoj hali „Medison“ i „Kristalnoj dvorani“ u periodu od 10.00 do 19.00 sati. Ulaz je besplatan, a posetioci će imati priliku da probaju i kupe domaće prehrambene proizvode, ručne radove, ali i da uživaju u bogato kulturno-umetničkom programu.

Tim povodom danas je u Gradskoj kući održana konferencija za novinare na kojoj su o  značaju i programu sajma govorili Kristina Salapura direktora Poloprivredne službe, Zorana Ljubotina direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, Nedeljko Golušin u ime kompanije GOMEX kao pokrovitelja sajma, Božidar Drinić i Nikola Božović organizatori sajam.

Na ovogodišnjem sajmu biće prisutni izlagači iz cele Srbije. Tokom dvodnevnog sajma biće održana naučno stručna predavanja, a  izlagači će prezentovati sopstvene agrarne programe i projekte, proizvode i artikle dok će biti održane promocije i upriličene degustacije prehrambenih proizvoda.

POGLEDAJTE SPISAK IZLAGAČA SAJMA ZEMLjORADNIČKOG ZADRUGARSTVA I MLADIH DOMAĆINA SELA SRBIJE „MLADENCI“ ZRENjANIN: