Sport- Fudbaleri SAS-a u okviru četvrtfinala Kupa Srbije  u Kristalnoj dvorani ugostili su ekipu Ekonomca. Pružili su „Sasovci“ svoj maksimum i izgarali na terenu, ali nisu mogli da se suprostave akutelnom prvaku države već deset godina, ekipi Ekonomca, i izgubili rezultatom 1:6. Počasni gol za ekipu SAS-a postigao je Tomin efektnim golom iz slobodnog udarca, a strelac na meču bio je još jedan Zrenjaninac, Matijević Nikola, koji nastupa za aktuelnog prvaka, ekipu Ekonomca.

Od samog starta utakmice imali su gosti inicijativu na terenu, ali se ekipa Sas-a nije dala sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena, kada Da Silva postiže gol za 0:1 i za njim 30 sekundi pre kraja poluvremena Da Mata za 0:2.

Na početku drugog poluvremena Ivanković postiže gol za 3:0, zatim Da Mata postiže svoj drugi gol na utakmici za 0:4. Brazilac u redovima Ekonomca Lima De Souza pogađa u 33. minutu za 0:5, da bi počasni gol za SAS postigao iskusni Tomin, evrogolom iz slobodnog udarca. Tačku na utakmicu stavio je Zrenjaninac Matijević u redovima Ekonomca za konačnih 1:6.

KMF SAS: Rodić, Delić, Živanov, Aranitović, Tomin, Mandić, Kulić, Lojpur, Vukoje, Milićev, Nišević. Trener: Milivoj Batinica

KMF EKONOMAC: Antonić, Matijević, Milosavljević, Sorokin, Ivanković, Perić, Lima De Souza, Stojčevski, Da Silva, Da Mata, Rakićević, Momčilović. Trener: Rajić Predrag.