Kompanija Vega IT Sourcing najavljuje besplatnu obuku za programere i poziva studente 3, 4. godine, master i diplomce svih računarskih smerova sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

Kompanija Vega IT organizuje besplatnu jednomesečnu obuku za studente osnovnih studija svih računarskih smerova sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu. Obuka će se održati od 15. aprila u prostorijama ove kompanije u Zrenjaninu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 15 na 2. spratu.

 

Na testiranje su pozvani svi studenti 3, 4. godine, master i diplomci sa smerova Informacione tehnologije, Informacione tehnologije – softversko inženjerstvo, Menadžment informacionih tehnologija i Informatika i tehnika u obrazovanju. Test je zakazan za petak 29. mart u 10.00 časova u malom amfiteatru na TFZR-u.

 

Zbog ograničenog broja mesta, mole se svi zainteresovani da popune online prijavu.

 

Ukoliko se popuni kapacitet u ovom terminu, postoji mogućnost organizovanja dodatnog termina istog dana, na istom mestu u 12.00 časova.

 

Testiranje će trajati 90 minuta.

 

Promocija obuke će se održati 18. marta od 11.00 do 12.00 časova u malom amfiteatru TFZR-a.

 

Svi izabrani kandidati biće blagovremeno obavešteni o tačnoj satnici obuke.

 

Cilj ove obuke je da studenti i diplomci prošire svoje znanje iz oblasti programiranja i lakše dođu do praktičnih znanja i posla.

 

***

Vega IT Sourcing DOO je jedna od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. Godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail adrese: Maja Nedučić, 0606447635, peopleops@vegait.rs.

Link ka formi za prijavu: https://goo.gl/forms/yZyp08MPgHMHFgI12
Vega IT Sourcing: https://www.vegaitsourcing.rs/