Zrenjanin- U auto školi Mile BiV očekuje Vas ljubazno osoblje i profesionalni instruktori sa dugogodišnjim iskustvom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, polaznicima je obezbeđena sva potrebna literatura, kao i testovi koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.

 Iskustvo od petnaest godina  uspešnog rada auto škole Mile BiV iznedrilo je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM,A1,A, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA!!!

POLAGANJE ZA BILO KOJU KATEGORIJU NIJE MALA STVAR I TO SVAKAKO PREDSTAVLJA JEDAN OZBILJNIJI FINANSIJSKI PODVIG ZA VEĆINU SUGRAĐANA, IZ TOG RAZLOGA AUTO ŠKOLA MILE BiV POLAZNICIMA NUDI POPUST!

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na 3,6,9,12 mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

 

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

 

Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

 

KONTAKT TELEFONI:

mob : 069 741 770
mob : 062 609 988

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin