Trgovački lanac kompanije GOMEX od petka, 19. aprila „pojačan“ je sa dva nova maloprodajna objekta. Prve mušterije primile su prodavnice u Somboru i Smederevu. U oba mesta,  kompanija je već bila prisutna sa prodavnicama.

Maloprodajni objekat u Somboru, koji će poslovati pod nazivom „Sombor 2“, lociran je na veoma atraktivnom mestu, u ulici Svetozara Miletića 108. Prodavnica se prostire na 256 m2 prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. U ovoj prodavnici zaposleno je 12 novih kolega i koleginica, koji će se o potrebama naših potrošača brinuti od ponedeljka do subote u terminu od 06:30 do 19:15h i nedeljom od 07 do 13h. Uz više od 5000 različitih artikala, supereta „Sombor 2“ poseduje i mlin za kafu, koji ljubiteljima ovog napitka omogućava da sami kreiraju omiljeni ukus. Mini market „Smederevo Bolnica“ prostire se na 121 m2 prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. U ovoj prodavnici je nakon obuke u GOMEX-ovom Trening centru zaposleno5 novih kolega i koleginice. Mini market „Mramorak“ nalazi se u ulici Knez Mihajlova 58 i ponuda od gotovo 3000 različitih artikala potrošačima je dostupna od ponedeljka do subote u vremenu od 07 do 20:45h i nedeljom od 07 do 13h“, rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.

„Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim maloprodajnim objektima biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najtraženije artikle u ovoj porodici PL-a, proizvode robne marke „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju, su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Sombor 2“ i MPO „Smederevo Bolnica“ deliti slično iskustvo“, istakao je Nedeljko Golušin.