Savezna CAC izložba šesta po redu u organizaciji Kinološkog Društva „Zrenjanin“ održana je u nedelju 26. maja u predivnom ambijentu dvorca “ Kaštel“. Na izložbi je ocenjivano preko 200 pasa, a u šest prostranih ringova sudilo je pet sudija iz Srbije i uvaženi Kinološki sudija iz Kraljevine Bahrein gospodin Sadiq Al Fasani.

Ove godine pre svečanog otvaranja nastupila su deca iz KUD „Moja Sosa“, izložbu je otvorio pomoćnik gradonačelnika, gospodin Duško Radišić, i istakao da je grad ponosan na sve manifestacije koje promovišu naš grad i da sa zadovoljstvom podržavaju iste. U okviru izložbe održana je i memorijalna izložba u čast i sećanje na člana KD Zrenjanin Stevana Perca kao i specijalka Nemačkih Doga, gde su posetioci uživali u ovim predivnim divovima.

U saradnji sa JKP „Čistoća i zelenilo“deca koja nemaju psa imala su priliku da udome nekog iz Zrenjaninskog prihvatilista. Predsednik KD Zrenjanin, Vladimir Vujin, ističe da je kao i do sada sve  proteklo u najboljem redu, a izlagači i posetioci iz Kaštela otišli su  srećni i zadovoljni i prepuni pozitivnih utisaka o odličnoj organizaciji izložbe i gostoprimstvu naših gradjana .