Zrenjanin- U subotu, 18. maja počinje sedma sezona velikog dečjeg kviza „SuPersu“. Takmičenje se odvija u dva dana i to: 18. 5. – kvalifikacije za sve školske ekipe a veliko finale zakazano je za subotu, 25. maja. Kvalifikaciona takmičenja i veliko finale počinje u Kulturnom centru Zrenjanina u  devet   časova.

Takmičenje je namenjeno učenicima od petog do osmog razreda osnovnih škola Zrenjanina i okolnih naseljenih mesta. Takmičiće se 25 ekipa iz 18 škola. 

Kviz je pokrenut sa idejom da se kroz druženje i upoznavanje proveri znanje iz opšte kulture i školskog gradiva od 5. do 8. razreda. Svi takmičari biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora a pobednici će osvojiti vredne nagrade u vidu putovanja. Članovi kviz žirija su Rako Tomović – profesor istorije koji je i predsednik žirija, Ivana Sabo – profesorka biologije i Vladimir Đurić – pomoćnik direktora i rukovodilac programske službe Kulturnog centra Zrenjanina.

Kviz je urađen u produkciji Kulturnog centra Zrenjanina a pod generalnim pokroviteljstvom Trgovačkog lanca PerSu. Jednako značajni pokrovitelji i prijatelji „SuPersu“ kviza su: „Akvapark Jagodina“, „Akvapark Petrolend“ – Bački Petrovac, „Mrkšićevi salaši“, Mlekara „Zott“, Knjižara „Birooprema“ i „Kraljeva voda“.  Kviz takmičenje je otvoreno za javnost, emisije se snimaju a nakon završetka kviza emitovaće se  na RTV Santos.