Sport- Prava drama viđena je u Kristalnoj dvorani pred oko 300 gledalaca, gde su fudbaleri SAS- a u drugoj utakmici za popunu Prve futsal lige savladali goste iz Blaca  u zadnjim sekundama drugog produžetka,  kada je iskusni Tomin nakon penala  postigao gol za 6:5.

Već u prvom minutu meča poveli su gosti preko Ristića, prednost je udvostručio Rajković nakon asistencije Tanaskovića u 10 minutu. Tomin minut kasnije sa devet metara smanjuje vođstvo gostiju na 1:2. U 15. minutu meča sudija Papišta svira penal  za ekipu Jastrebca, trener SAS-a Milivoj Simo Batinica se pobunio i poslat je na tribine. Ristić šutira penal, ali Rodić odličnom intervencijom sprečava goste da udvostruče vođstvo. Nedugo zatim Vukoje pronalazi Aranitovića koji pogađa za drugo  izjednačenje SAS-a.

U drugom poluvremenu gosti nakon dve minute opet dolaze do gola prednosti, opet preko Ristića. Rašić u 26. minutu vrši pritisak na odbranu Jastrebca, dolazi do lopte i poravnava rezultat na 3:3. Nakon 6. prekršaja Delića, gosti šutiraju penal, ali odlični Rodić opet sjajno interveniše. Radenković ubrzo pravi 7. faul za SAS, ali ovog puta siguran je igrač gostiju Ristić koji postiže svoj treći gol za 3:4. Tomin 10 sekundi pre kraja regularnog toka utakmice asistira za Radenkovića koji izjednačuje na 4:4.

Utakmica je ušla u produžetke i Ristić  postiže gol za vođstvo  gostiju od 4:5 u 47. minutu. Raspoloženi Tomin minut kasnije opet poravnava, a  8 sekundi pre isteka utakmice nakon 7. faula gostiju, na oduševljenje publike, Tomin postavlja konačan rezultat 6:5 za SAS i zakazuje još jednu „majstoricu“ za ulazak u Prvu ligu.

KMF SAS- Rodić, Živanov, Aranitović, Tomin, Radenković, Delić, Kulić, Lojpur, Milićev, Mandić, Rašić, Vukoje.

KMF Jastrebac- Gajić, Cvetanović, Rajković, Knežević, Ristić, Čolić, Milenković, Vuletić, Radojičić, Vukajlović, Tanasković, Sudimac.