Zrenjanin- Havarija na magistralnom vodu velikih razmera prouzrokovala je prekid vodosnabdevanja u jednom delu Bagljaša, dok se pad pritiska vode u mreži oseti na teritoriji celog grada, a naročito na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja. Sve ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ angažovane su na sanaciji najveće havarije na vodovodnoj mreži u proteklih nekoliko godina.

Havarija na magistralnom vodu velikih razmera u ulici Žarka Zrenjanina prouzrokovala je prekid vodosnabdevanja u okolnim ulicama i jednom delu Bagljaša, dok se trenutno pad pritiska vode u mreži oseti na teritoriji celog grada, a naročito na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja gde može doći i do prekida vodosnabdevanja.

Na sanaciji najveće havarije na vodovodnoj mreži u proteklih nekoliko godina angažovane su sve ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i raspoloživa teška mehanizacija preduzeća.

Da bi se ubrzalo crpljenje vode, smanjen je pritisak vode na samom izvorištu, zbog čega je i došlo do pomenutog pada pritiska vode u celom gradu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ zahvaljuje se sugrađanima na strpljenju i razumevanju.