Zrenjanin-Pogledajte repertoar NP „Toša Jovanović“ za subotu, 11. jun 2022. godine. Sve predstave igraju se na Sceni „Todor Manojlović“. 
LUTKARSKA SCENA
Subota, 11.06. u 11h

LUTAK NEVALJALKO
J. Per i L. Spačil / režija: J. Caran

Jednostavna priča za mlađe o borbi dobra i zla, finih lutkica i zlog lutka.

Adaptacija, reditelj, scenografija, kostimografija, kreacija lutaka: Jovan CARAN
Izbor muzike: Danilo MIHNjEVIĆ
Inspicijent i sufler: Aleksandra ŠALAMON

Uloge:
Lutak Nevaljalko – Miroslav MAĆOŠ, Anica, Doktor – Tatjana BARAĆ, Perica, Lutak – Kristian KARDOŠ, Lutkica – Hajnalka KOVAČ, Čovek iz publike – Danilo MIHNjEVIĆ

DRAMSKA SCENA

Subota, 11.06. u 20h
Tena Štivičić
NE MO’Š POBEĆ’ OD NEDELJE
Režija: Slađana Kilibarda

Ovo je duhovito pisan, urban tekst o tipičnim ženskim i muškim greškama, sa situacijama u kojima će se publika svakako prepoznati. Radi se o isečcima iz života dvoje mladih ljudi – upoznavanje, svađe, kulminacije, rastanak, i ponovni sastanak.

Igraju: Sanja Radišić i Dejan Karlečik

Cena karata

Karte po ceni od 400 din za dramske (za studente, đake, penzionere i grupne posete cena karte je 300 din) i 200 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici NP „Toša Jovanović“ radnim danima (osim utorkom, kada se ne igra predstava) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno nedeljom 1 sat pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica).

Sve rezervacije važe 24 časa, tj. rezervisane karte moraju se podići sa biletarnice u tom roku. Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+“ imaju 50% popusta na cenu karata.(info: pokret@triplus.org.rs, tel. 0653481881)

NAPOMENA:

Nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance se preporučuju. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave zbog izbegavanja gužvi.

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara, te stoga upućujemo sve zainteresovane gledaoce da neposredno pre dolaska u pozorište ili rezervacije karata PROVERE repertoar na zvaničnom sajtu zrenjaninskog Pozorišta  www.tosajovanovic.org.rs ili na telefon biletarnice 023/560-136.