Kompanija Gomex otvorila još dva maloprodajna objekta

Još dva nova objekta u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 20. septembra su treći po redu objekat u Padini i prvi u Kuzminu.

Mini market „Padina mala“ prostire se na 126 m2 prodajnog prostora na adresi Prvomajska br.14. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno pet novih kolega i koleginica. MPO „Padina mala“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu svakog dana od 7 do 20:45h i nedeljom od 7 do 13h.

Supereta „Kuzmin“ prostire se na preko 200 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno osam novih kolega i koleginica. Objekat raspolaže sa dve kase, a radno vreme je radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h. Nalazi se na adresi Maršala Tita bb.

Oba objekta imaju odličnu ponuda sveže kategorije voća i povrća, sveže meso u MAP pakovanjima našeg Brenda “Graničar”, ponudu delikatesa, odeljenje sa raznovrsnim uskusnim pecivom i hlebom i omogućavaju potrošačima da obave kvalitetnu svakodnevnu kupovinu na jednom mestu. Na dan otvaranja, potrošače su dočekala brojna akcijska iznenađenja i pokloni,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap