Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za domaću filmsku dramu „Prolećna pesma“ koji će se prikazivati u subotu, 2. aprila, u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

 

 

U subotu, 2. aprila u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se domaća filmska drama „Prolećna pesma“ (Srbija, 2021, 72′) koja je premijerno prikazana na prošlogodišnjem FEST-u. Film je režirala Natalija Avramović. Uloge tumače: Mihaela Stamenković, Ivan Đorđević Džudi, Đorđe Đoković, Milan Kolak, Svetozar Cvetković, Danica Maksimović, i drugi. Projekcija filma je u 20 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

„Petra je mlada rediteljka, samohrana majka, koja pokušava da normalizuje svoj život posle razvoda. Sprema se da snimi film o pesnikinji Desanki Maksimović. Očeva smrt uzburka u njoj osećanja kojih nije bila svesna. Biva pozvana na proslavu 15 godina mature u rodnom gradu i venčanje najbolje prijateljice na Adi Bojani. Upoznaje Vuka i njen život postaje emocionalno-seksualni rolerkoster, oslobođen bola, spreman da raširi krila.“

„Glavna glumica Mihaela Stamenković nagrađena je priznanjem „Mira Stupica“ na festivalu u Sopotu, osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu na festivalu ženskog filma Cinema d’iDEA u Rimu, a rediteljka Natalija Avramović i koscenaristkinja filma Ljubinka Stojanović dobitnice su Treće nagrade za scenario na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, kao i priznanjima novinarskog žirija i kritike.“